Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Minden nap Harley motorokat javítok,szóval nem csak "internetokostojás"vagyok. Tudom h vannak olyan magas emelésű vezérműtengelyek,ami kizárja a hidrotőke használatát,ha ilyen vez tengely van benne akkor én kérek elnézést a hozzászólásért. :-)
Semmi gond, ma én is kicsit harapósabb vagyok. Kétszer állt meg a gép áramszünet miatt fogás közben. Iszom két sört, és leütöm magam. Van a fater marhajó 5OO-asának forgalmija?
Tegnap este mentem végre a HD-vel, nagyjából kész .Könnyesre röhögtük magunkat. Az ülés alatti rugókat üléssel együtt még módosítom, mert többször fölrepültem, meg kaptam kisebb agyrázkódásokat. Vett a gazdi e-bayról eredeti knucklehead palacsintasütő ülést, jobban is illik rá mint ez. Kiviszem ma is, csinálok képeket.
Egy kissé ész nélkül agyontuningolt SUZUKI GS 650 L. Kibelezett kipuff, szétfurkált fúvókák , direkt szűrők, állítólag elrakott vezérlés. Az eredmény, hogy 1 henger szinte soha nem megy, főrtelmes a hangja, meg 8-9 litert eszik. ( Az alatt a 120 km alatt, amit egyszerre elment. )
Komment